Nieuws 2021

Al meer dan een jaar beheerst het coronavirus ons doen en laten. Al die tijd hebben we te maken gehad met beperkingen. Gelukkig biedt het moestuincomplex ons de ruimte om ons volop met onze moestuinhobby bezig te houden zonder dat we heel veel last van die beperkingen hebben. En zo hebben het afgelopen jaar veel tuiniers redelijk onbezorgd en met veel plezier in hun tuin kunnen werken.

Maar ook aan onze moestuin gaat corona natuurlijk niet helemaal ongemerkt voorbij. Het was en is nog steeds erg belangrijk om ons te houden aan de landelijke regels, zoals het houden van voldoende afstand tot elkaar. Niet alleen in ons eigen belang, maar ook in het belang van onze mede-tuiniers.

De onderhoudswerkzaamheden aan het terrein, waarvoor wij als leden gezamenlijk verantwoordelijk zijn, hebben wij het afgelopen jaar op een wat andere manier vorm moeten geven dan we via de gezamenlijke werk-dagdelen gewend waren; voorlopig zal dit nog wel even zo voortduren.

Ook in het nieuwe tuinseizoen houden we jullie op de hoogte van wat wel en niet mogelijk is. Via ledenmails, de nieuwsbrieven en deze website. Hopelijk kunnen we binnen niet al te lange tijd weer gaan denken aan een gezamenlijk feest.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via moestuin.de.moesakker@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *