Algemene ledenvergadering 2021

De algemene ledenvergadering vindt dit jaar plaats op 17 juni.
Vanwege de nog steeds geldende coronabeperkingen is er een beperkt aantal plaatsen aanwezig in onze vergaderlocatie. Daarom kunnen de leden ook digitaal aan de vergadering deelnemen.
De vergadering vindt plaats in het Rode Kruisgebouw, Dennenhorst 22A (inloop vanaf 19.45 uur) en via Microsoft Teams met toegestuurde link (digitale inloop van 19.30–19.50 uur; N.B.: na 19.50 is digitale inloop niet meer mogelijk!).

De vergadering start precies om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur. In de zaal zullen alle stoelen op 1,5 meter afstand staan. Mondkapje is verplicht als je loopt, niet als je eenmaal zit. Er zijn schone mondkapjes en er is handgel aanwezig. De ramen zullen open staan om goed te kunnen ventileren.

In de zaal is beperkt plaats en vol is vol. Leden die zich voor de zaal aanmelden nadat deze ‘is volgeboekt’, kunnen de vergadering alleen nog digitaal bijwonen. Degenen die digitaal aan de vergadering (willen) deelnemen, krijgen van ons een link en uitleg toegestuurd.

Zowel voor het fysiek (in de zaal) als het digitaal (via internet) bijwonen van de vergadering is aanmelden verplicht. Dus zonder aanmelding kunnen leden de vergadering niet bijwonen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *